Elbűvölő zuglói villalakás

Irányár: 66.5 M

Érd: +36306443162

A Városliget közelében, követségek és rezidenciák szomszédságában, 11 lakásos villaház második emeletén eladó egy 112 négyzetméteres, nagyteraszos, különleges hangulatú, nagypolgári lakás.

A házat annak idején Ybl Miklós unokaöccse, Ybl Lajos építész tervezte az első világháború előtt, Pápai Manó varrógép-kereskedő felkérésére.

A lakás elrendezése: a zárt lépcsőházból egy tágas előszobába érkezünk, ahonnan megközelíthető a közel 15 nm-es, kizárólagos használatú, kertre néző terasz. Itt a fák lombjai kora tavasztól késő őszig meghitt helyet biztosítanak a lakás tulajdonosának. Mivel a terasz majdnem 2,5 m széles, így kényelmesen elfér itt étkezőasztal, grillező és pihenésre alkalmas bútor is. A terasz nagyszerű helyszíne lehet a reggeli kávé elfogyasztásának, családi összejöveteleknek vagy egy hangulatos esti borozásnak.

Az előszobából egy elegáns és kényelmes méretű, napfényes, üvegportálos közlekedő vezet a lakószobákig. A közlekedőből egy 18 négyzetméteres, jelenleg nappaliként használt szobába érkezünk, itt található egy hangulatos álkandalló, de igény alapján kialakítható rendes kandalló is, mert rendelkezésre áll egy inaktív kéménycsatlakozás. Ebből a szobából nyílik minden további helyiség: a jelenleg hálószobának használt 26 nm-es nappali, a 20 négyzetméteres hálószoba, a 6,5 nm-es konyha és a közel 7 nm-es ablakos fürdőszoba.

A lakást 2012-ben újította fel jelenlegi tulajdonosa. Kicserélték a víz-, csatorna- és villanyvezetékeket, felújították a fürdőszobát, kicserélték a szanitereket és a burkolatokat is. A kondenzációs cirkó, mely a meleg vizet és a fűtést is biztosítja, három éve került beszerelésre. A felújítás során megmentették az eredeti fa beltéri ajtókat és rézkilincseket, továbbá megtartották, és a kandalló burkolatának tervezésekor továbbvitték az eredeti gipszstukkók és ajtók mintáit is a berendezés során.

Igazán különleges és nagyon hangulatos otthont kínálunk most eladásra. Nagy belmagasság, sok fény, egyedi részletek.

A berendezések és bútorok egy része – amennyiben a vevő így szeretné – megbeszélés tárgyát képezik.

Közös költség: 16.600 Ft, amely tartalmazza a szemétszállítást, takarítást, a házbiztosítást és a felújítási alapot is. Ezen felül az összes rezsiköltség mérőórák alapján fizetendő.

A Stefánia út és a Városliget is pár perc sétatávolságra található. A közelben van pékség, élelmiszerbolt, bank és éttermek.
A környéket remek közlekedés jellemzi. A metróhálózat (Keleti pályaudvar) egy busz csatlakozással elérhető. De a buszok és trolik segítségével a város bármely pontja könnyen elérhető.

Parkolási lehetőséget a környező utcákban könnyen találni. A kerület lakóinak háztartásonként egy autóra parkolási engedélyt biztosít az önkormányzat.

Kiváló választás lehet saját otthonnak, de befektetésnek is. A házban nincs tiltva sem a hosszú, sem a rövid távú kiadás. Irodának vagy rendelőnek némi beruházás után könnyen átalakítható.

—————————————————————

Target price: 66.5 M HUf

Please contact: +36306443162

Glamorous appartment for sale in Zuglo!

Near the City Park, next to embassies and residences, on the second floor of a building with 11 flats, we sell a 112 square meter large appartment of a special upper-middle class atmosphere with a terrace.

The house was designed by Miklós Ybl’s nephew, architect Lajos Ybl, before the First World War, at sewing machine dealer, Manó Pápai’s request.

The layout of the apartment: from the closed staircase we arrive in a spacious hall with access to the nearly 15 sqm terrace, of exclusive use, overlooking the garden. Here, the tree foliage provides an intimate place for the owner of the apartment from early spring to late autumn. The terrace is almost 2.5 m wide, so you can comfortably accommodate a dining table, a barbecue and relaxing furniture. The terrace can be a great place to enjoy your morning coffee, family reunions or a cozy evening wine party.

The hall has an elegant and comfortable sized, sunny, porous glass portal leading to the living rooms. From the corridor we arrive in an 18-square-meter room that is currently used as a living room. This room has access to all the other rooms: the 26 sqm living room, the bedroom of 20 sqm, the 6.5 sqm kitchen and the bathroom with 7 sqm windows.

The apartment was renovated in 2012 by its current owner. They replaced the water and drainage pipes and electricity cables, renovated the bathroom, exchanged sanitary ware and covers. The condensing circulating heating, which provides hot water and heating, has been installed for three years. During the renovation, the original wooden interior doors and copper clamps were rescued and retained, and samples of the original gypsum stucco and doors were carried on during the design of the fireplace cover.
We are offering a really special and very cozy home for sale with high ceilings, lots of light, unique details.
Some of the equipment and furniture, if the customer desires so, can be discussed.

Common Cost: 16,600 HUF/month including garbage, cleaning, home insurance, and renovation. In addition, all overhead costs are charged on the basis of meters.

The Stefánia Road and the City Park are also within walking distance. There is a bakery, a grocery store, a bank and several restaurants nearby.

The area is served by excellent transport. The Metro (Keleti Train Station) is accessible by bus. But with the help of buses and trolley buses, you can easily reach any part of the city.

Parking is easy to find in the surrounding streets. The municipality provides parking permits for one car per household per district.

It can be an excellent choice for your home, but is also a great option for investment. The estate is not forbidden for both long and short term releases. It can also be easily converted, after some investment, for both medical or administration office.

Has the advertisement aroused your interest, I am looking forward to receiving your honorable contact.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s