Villa-jellegű családi ház panorámával a III. kerületben

Budapest, III. kerület, Aranyhegy, Péterhegy lankáin eladó egy 1064 négyzetméteres telken, 300 négyzetméter alapterületű klasszikus villa jellegű, panorámás családi ház.
Az ingatlan DK-i fekvésű és egy exkluzív, nagyon elegáns, fejlődő kertvárosi övezetben található. Panoráma nyílik a budai tájra valamint a pesti oldalra is.
A ház 2004-ben épült, a jelenlegi tulajdonos saját használatra építtette, a felhasznált építőanyagok és a gépészet kifejezetten jó minőségűek. Parkosított, gondozott kert öleli körül a házat, 5 körös kerti öntözőrendszer egy saját 20 m mély fúrt kútból működik.
A hátsó kert adottságai lehetővé teszik a nyugodt, intim elvonulást illetve családi együttlétet. Árnyékos részről egy hatalmas platánfa gondoskodik. A kert végében található egy saját borospince. A főbejárat mellett kialakításra került egy teljesen külön bejáratú 30 négyzetméteres apartman, saját konyharésszel és zuhanyzóval. Ez teljesen szeparálható a ház többi részétől (jelenleg otthoni irodaként funkcionál).
A földszinten található egy kertkapcsolatos nappali, amerikai konyha és étkező, kamra, mosdó és gardrób. A garázs az előszobából megközelíthető, melyben 2 autó parkolása biztosított.
Az emeleten került kialakításra egy hálószoba saját fürdőszobával és gardróbbal, ezen kívül 4 másik hálószoba (egy kivételével mindegyik saját erkéllyel rendelkezik), egy fürdőszoba és egy mosó- és kiszolgálóhelyiség.
A tetőtérben további két hatalmas szoba található.
A ház fűtése egy háromkörös (központi padló és radiátorfűtés, illetve meleg víz) Boderus cirkóval van megoldva, ezen kívül a nappaliban található egy 150 éves Zsolnay lapokkal kirakott kandalló. 300 literes meleg víz tároló került beépítésre. Légcsatornás hűtő-fűtő levegő és klímatechnika, infra riasztórendszer, elektromos kert és garázskapu, vízlágyító berendezés. Minőségi szaniterek és szerelvények, fenyő beépített bútorok, fa padlózat.
Az ingatlan tehermentes, igény szerint rövid határidővel beköltözhető. Kiváló választás azoknak, akik egy meghitt, nyugodt otthont keresnek. Több generáció együttélésére is alkalmas ingatlan.
Ár: 119 M Ft
Telefon: +36306443162
Email: lang.andrea@igoingatlan.hu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s