KIVÉTELES LEHETŐSÉG SIÓFOKON

Siófok kertvárosi részén, csendes, nyugodt utcában kínáljuk megvételre ezt a kifejezetten jó hangulatú, 72 nm-es, 2+1 fél szobás, összközműves házat.

Jelenlegi beosztása szerint nappali + 2 hálószobával rendelkezik, ezen kívül van egy nagyon kellemes méretű, étkezővel egybenyitott konyhája. Itt találjuk a kijáratot a hátsó kertbe, ahol a kert egy része térkövezve lett és remek helyszíne lehet családi étkezéseknek, közös pihenésnek. A dús növényzet nyugodt elvonulási lehetőséget biztosít az itt lakók számára. Szintén a konyha/étkező részből nyílik egy majdnem 5 négyzetméteres tárolóhelyiség, itt található a padlásfeljáró is. A fürdő és a WC egy légtérben kapott helyet. Minden egyes helyiségnek saját ablaka, szellőzése van.

A jelenlegi tulajdonosok nagy odafigyeléssel újították fel az ingatlant és folyamatosan karbantartották a házat és a kertet is.

A beépített és gépesített konyhabútor az ár részét képezi. A fotókon látható további bútorok és berendezési tárgyak nem képezik a vételár részét, de igény szerint megvásárolhatóak.

Autóval jelenleg is lehetőség van beállni a kertbe, de igény szerint egy autónak alkalmas garázs kialakítható a kert végében. Fúrt kút van, innen könnyen megoldható a locsolás.

Balaton-part 4 km, autóval 8-10 perc távolságban van.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Várom megtisztelő hívását, amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését.

Irányár: 21,3 millió forint

Láng Andrea
telefon: +36.30.644.31.62
email: lang.andrea@igoingatlan.hu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s