Igazi nagypolgári OTTHON eladó az Ó utcában

Az Ó utca elején, az Andrássy út közvetlen szomszédságában, a Bazilika és az Operaház között félúton, eladó egy rendezett és felújított társasház 3. emeletén egy 108 nm-es, nappali + 3 szobás lakás.

A társasház néhány éve teljes felújításon esett át, ekkor készült el az új külső, illetve belső homlokzat és ekkor került beszerelésre a jelenlegi lift is. A ház lakóközössége odafigyel környezetére. A társasház rendezett, kifejezetten jó állapotú.

A lakást élhető, nagyvonalú, elegáns terek jellemzik. Az évek során elvégzett felújítások átgondolt tervezés eredményei. A konyha és a nappali pár éve teljes megújuláson esett át. Az elektromos hálózat felújítása is megtörtént. A lakás jelenlegi elosztása szerint körbejárható, de minden szobának van külön bejárata is. Az étkezős konyha modern, fiatalos és korszerű konyhai gépekkel felszerelt. A tároló helyek jól kihasználhatóak.

A lakás 3 szobája a Lázár utcára néz, míg az étkezős konyha és a második nappaliként használt hall a belső udvarra néznek.
A fűtésről cirkó gondoskodik, alternatív fűtésnek a nappaliban találunk egy gázüzemű cserépkályhát is.

További tárolási lehetőség adott az erre a célra kialakított helyiségben az emeleten, ill. a pincében.

Közös költség: 24.600 Ft, mely tartalmazza a vízdíjat is.

Közlekedés szempontjából tökéletes helyen van. A legközelebbi metró megálló az Arany János utcai, de a kisföldalatti Operaház megállója is csak pár perc sétára van.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal.

Irányár: 95 M Ft

Láng Andrea
telefon: +36.30.644.31.62
email: lang.andrea@igoingatlan.hu

————————————————-

A traditional upper middle class HOME for sale in Ó street.

At the beginning of Ó street, in the direct neighborhood of Andrassy street, between the Basilica and the Opera House, on the 3rd floor of an arranged and renovated condominium, a 108 sqm living room + 3 room apartment is for sale.

The condominium has been completely refurbished for few years, when the new exterior and interior facades were completed and the current elevator was installed. The residential community of the house is attentive to its surroundings. The condominium is kept in a very good condition.

The apartment is characterized by lively, generous, elegant spaces. Renovations over the years are the result of thoughtful design. The kitchen and the living room have undergone a complete renewal some years ago. The power network has also been renewed. The current layout of the apartment is circular, but each room has a separate entrance. Kitchen and dining room is equipped with modern kitchen appliances.

The 3 rooms of the apartment look onto Lázár Street, while the dining room kitchen and the second living room look out onto the inner courtyard.

The heating is provided by a circulation heating boiler, in the living room there is an alternative heating method of a ceramic gas stove as well.

Additional storage space is provided on the floor in the room designed for this purpose and also in the basement.

Common cost: 24.600 HUF including water fee.

The location also provides a perfect public transport network. The nearest metro station is at Arany János street, but the Opera House underground stop is also just a few minutes walk away.

Asking price: 307.000 EUR

Contact: +36 30 644 3162

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s